tjanster - airtechphoto.se
Vi erbjuder dig exklusiva tjänster inom flygfotografering och värmeinspektioner båda från luft och mark med professionell utrustning.

Idag har vi två stycken drönare, det är riktiga arbetshästar som håller hög säkerhet, till exempel så klarar båda drönarna av ett motorbortfall och har gnistfria kontakter, kan köras ned till -20°C  och dessutom har vi alla tänkbara varianter av linser som kan tänkas behövas för uppdraget.


Sky Eye Y6 V2 (Paparazzo)

En riktigt stabil Y6 modell utvecklad av svenska HAB, den här drönaren är riktigt säker och stabil i luften även när det blåser. På den här drönaren har vi monterat en professionell värmekamera från Flir som är multi-spektral och radiometrisk med ett mätområde på -20°C - 650°C!

Vi kan exempelvis inspektera fjärrvärmenät, högspänningsledningar, byggnader, vara behjälplig vid skogsbränder och mycket mer.


Skyjib-6 av Droidworx ihopbygd av Kopterworx.

Den här modellen av drönare används till exempel av NASA och är en av de populäraste drönarna inom L.A Studios.

Det är en riktigt stabil arbetshäst för producering av stillbild och film, i dagsläget har vi monterat en Canon 5D Mark 3 med 28mm optik men drönaren klarar alla systemkameror så möjligheterna att anpassa sig är enorma, den klarar även utav filmkameror som Red Scarlet, Alexa Mini och Sony FS700.

Det här är en drönare med dubbelt kommando, det betyder att drönaren styrs från en radiosändare och kamerautrustning plus stabilisering styrs helt individuellt och med en egen radiosändare, därför finns möjligheten att vara kameraman och styra kamerautrustningen helt själv medans piloten kontrollerar drönaren.

Powered by SmugMug Log In